Actievoorwaarden autoverzekering met kado

Voor het ontvangen van een kadokaart gelden er een aantal actievoorwaarden.

Hieronder vind je alle punten van belang.

1) Aanvragen

Zodra je via onze website een nieuwe autoverzekering aanvraagt; kom je in aanmerking voor een kadokaart. Nadat je nieuw autoverzekering polis is aangevraagd, vul je het contactformulier in via deze pagina. Vervolgens ontvang je – na goedkeuring van de polis – binnen enkele werkdagen je kadokaart.

2) Goedkeuring

Je nieuwe polis wordt door de autoverzekeraar beoordeeld. Zodra deze is goedgekeurd sturen wij de kadokaart op. Binnen enkele werkdagen ligt je kadokaart in huis.

3) Geldigheid

De kadokaarten kunnen gebonden zijn aan een geldigheidsduur. Deze is op een bepaalde termijn vastgelegd. De geldigheidsduur kan worden achterhaald via de beschikbare saldochecker online of op de kaart zelf. Na de geldigheidsduur is de kaart niet meer te gebruiken. Voor meer informatie kun je het best even op de website van de kaartverstrekker checken.

4) Extra kadokaarten

Het is mogelijk om in aanmerking te komen voor extra kadokaarten. Als je bijvoorbeeld een tweede gezinsauto meeverzekerd ontvang je automatisch een extra kadokaart. Bij het verzekeren van 3 auto’s ontvang je 4 kadokaarten.

5) Tegoed kadokaart en €100,- Winnen

De kadokaart heeft een shoptegoed van €10,-. Daarnaast is er de mogelijkheid om een shoptegoed van €100,- extra te winnen. Je kunt er ook voor kiezen om dat bedrag op je rekening te ontvangen.

Iedereen kan meedoen om een shoptegoed/geldbedrag van €100,- te winnen. Deel hiervoor eerst onze website – en de autoverzekering met kado actie – via Facebook.

Stuur daarna gelijk een bericht of laat het weten via onze Facebook pagina zodra je de actie hebt gedeeld. Winnaars worden willekeurig uitgekozen en vervolgens bekend gemaakt via de Facebook pagina. Winnaars van de extra shoptegoed mogen zelf kiezen om een kadokaart te ontvangen, of gewoon een geldbedrag op de bankrekening storten.

6) Afwijkend adres

Het is mogelijk om de kadokaart op een andere adres te laten bezorgen. Vul na het afsluiten van een nieuwe autoverzekering onze contactformulier in met het juiste bezorgadres.