OHRA voordelen

Klanten van OHRA profiteren van een blijvend lage premiekorting. Bovendien kun je een extra premievoordeel ontvangen als je al meerdere verzekeringen hebt lopen. Profiteer ook van een winstgevende pakketkorting en bespaar volop.

 • Direct blijvende premiekorting
 • Tot 82% premievoordeel
 • Reparatiekosten worden betaald
 • OHRA reparatieservice garantie
 • Extra pakketkorting ontvangen
OHRA

OHRA autoverzekering

Bij het afsluiten van de OHRA autoverzekering worden er éénmalige poliskosten in rekening gebracht. Je betaalt een bedrag ter hoogte van €9,16. Het bedrag wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven. Je hebt bovendien de mogelijkheid om de premie per maand of per jaar te betalen. Kies je voor een maandbetaling? Dan kun je jammer genoeg geen gebruik maken van een acceptgirobetaling. De premie wordt dan automatisch van je bankrekening afgeschreven.

OHRA maakt het gemakkelijk om minder te betalen voor je premie. Je bespaart al gauw premiekosten door vrijblijvend je premie online te vergelijken. Check het gewoon zelf!

Overstappen naar OHRA

De verzekeraar helpt je kosteloos om over te stappen zonder gedoe. OHRA heeft voor alle overstappers een handige opzegbrief klaarliggen. Je hoeft die alleen nog te ondertekenen. Stuur deze naar je huidige verzekeraar en laat de OHRA autoverzekering ingaan per opzegdatum. Zonder veel moeite kun je simpelweg online overstappen. Bij het vergelijken van premies vul je een aantal velden in. En als je besluit dat je wel wilt overstappen? Dan is dat binnen één muisklik geregeld.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Met deze verplichte dekking ben je verzekerd voor schade aan de auto tot een bedrag van €2.500.000,- en tot maximaal €6.000.000,- personenschade.

Ruit

Laat autoruit repareren bij één van de aangesloten glasherstelbedrijven. Afhankelijk van de verzekering bepaal je helemaal zelf of je een eigen risico betaalt.

Aanrijding

De reparatieservice herstelt adequaat en snel alle autoschade. Als je auto niet direct te herstellen is ontvang je gewoon een leenauto. Is de schade al wel verholpen? Dan heb je ook recht op reparatiegarantie. Zo’n merk- en reparatiegarantie geldt voor een periode van 4 jaar. Met deze extra dekking worden rekeningen rechtstreeks aan het schadeherstelbedrijf voldaan.

Diefstal

De verzekeraar vergoedt kosten na schade die is ontstaan als gevolg van een inbraak, diefstal of joyriding. De auto moet wel aan bepaalde beveiligingsvoorwaarden voldoen. Afhankelijk van de cataloguswaarde, kunnen deze beveiligingsvoorwaarden in verschillende klassen worden ingedeeld. Je auto moet dan bijvoorbeeld voorzien zijn van een alarminstallatie of voertuigvolgsysteem.

Voldoet het voertuig aan de gestelde normen? Dan wordt deze voorzien van een SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) certificering. De verzekeraar kan ervoor kiezen om geen vergoeding uit te keren. Bijvoorbeeld als je auto niet binnen een bepaalde SCM klasse aan gestelde eisen voldoet. Check het even.

Accessoires

Accessoires worden vergoed zonder dat dit gevolgen heeft voor het eigen risico. Je hebt namelijk geen risico voor deze module. Onder accessoires vallen alle niet bijgeleverde opties, onderdelen en voorwerpen welke later zijn ingebouwd of aangebracht.

Ongevallen inzittenden

Er wordt een vergoeding uitgekeerd na een verkeersongeval. Deze dekking geldt voor alle meerijders tot een maximumbedrag welke staat aangegeven op het polisblad.

Schade inzittenden

Met deze dekking wordt er meer geld uitgekeerd. Als gevolg van bijkomende kosten kunnen de werkelijke kosten veel hoger uitvallen dan het bedrag dat wordt uitgekeerd binnen de ongevallen inzittenden dekking. Bij deze module wordt er niet gekeken naar wie er schuldig is aan het ongeval. Het bedrag is op een hoogte van €1.000.000 gefixeerd.

Pechhulp Nederland

Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag om hulp vragen. Alle schade wordt ter plekke gerepareerd. En als dat niet mogelijk is, dan ontvang je een gratis leenauto.

Rechtsbijstand

OHRA werkt samen met de juridische specialisten van Das Rechtsbijstand. Deze staan je bij als er hulp nodig is bij een juridisch geschil als gevolg van een verkeersongeval. Je hoeft zelf geen advocaten in te huren of het verhalen van de letselschade proberen te regelen. Met deze module wordt je op een adequate manier geholpen. En ben je verzekerd van professionele juridische hulp.

Brand, storm en natuur

Met deze module ben je verzekerd tegen schade als gevolg van brand, storm, hagel, een overstroming en of een aanrijding met wild of loslopende dieren. Je bepaalt bij het afsluiten van de OHRA autoverzekering helemaal zelf de hoogte van het eigen risico.

Voordelen OHRA autoverzekering

De OHRA autoverzekering online afsluiten kan een winstgevende overstap zijn. Profiteer direct van aantrekkelijke kortingen en een blijvend lage premievoordeel. Je ontvangt ook nog eens een pakketkorting als je meerdere verzekeringen afsluit. Je pakketkorting kan oplopen tot maar liefst 10% extra voordeel. Met de autoverzekering van OHRA profiteer je van de volgende voordelen:


 • Blijvend lage online premievoordeel


 • Tot 82% no-claimkorting


 • Tot 10% extra pakketkorting


 • Gemakkelijk op maat samenstellen


 • 4 jaar reparatiegarantie


 • Merkgarantie na schadeherstel


 • Reparatiekosten betaald door OHRA


 • Woonplaatsservice 24/7 bereikbaar

 •  

   

Rijke geschiedenis

OHRA werd in 1925 opgericht en begon als ‘Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren’ met het aanbieden van ziekteverzekeringen. Niet lang daarna werden er ook andere verzekeringen aangeboden. Ook particulieren konden zich voortaan laten verzekeren. Door op een slimme manier rechtstreeks de klant te benaderen, werd OHRA een belangrijke speler binnen de verzekeringsmarkt. Deze slimme manier van werken zorgde ervoor dat klanten rechtsreeks zaken konden doen met de verzekeraar. Om een verzekering af te sluiten hoefden klanten geen gebruik te maken van een tussenpersoon.

Als direct writer is deze formule tekenend geweest voor het succes van OHRA. In de jaren ’90 zijn een aantal fusies treffend geweest voor de huidige richting en werkwijze. De verzekeraar kon – toen onder de paraplu van Delta Lloyd Groep – voortaan ook bancaire producten aan haar klanten bieden. Onder meer om die reden wordt er een plaats ingenomen tussen de grootste financiële dienstverleners van het land. Heden ten dage maakt OHRA deel uit van de Nationale Nederlanden Group. En gaat door op de ingeslagen weg waarbij het belang van de consumnet onverminderd centraal staat.