NN voordelen

Nationale Nederlanden levert een winst op van tot maar liefst 85% minder premiekosten. De klant is koning en bepaalt zelf het hoe de polis wordt samengesteld. Niet tevreden? Je krijgt dan gewoon je geld terug. Vergelijk het gewoon zelf!

 • Tot maar liefst 85% voordeel
 • Tevredenheidsgarantie
 • Zelfde korting tweede gezinsauto
 • Gratis vervangend vervoer
 • Aantrekkelijke pakketkorting
Nationale Nederlanden

Nieuwe autoverzekering bij NN

Voor het aanmaken van een nieuwe polis brengt de verzekeraar poliskosten in rekening. Deze zijn niet direct duidelijk terug te vinden op de website. Reden hiervan is dat de poliskosten verschillen per type auto. En dat het niet om een vast bedrag aan poliskosten gaat. De hoogte van de poliskosten zijn afhankelijk van het type voertuig, gewicht, schadevrije jaren enzovoorts. Er kunnen daarnaast ook extra kosten als administratie- en prolongatiekosten in rekening worden gebracht.

Nationale Nederlanden heeft echter een aantal sterke klantvoordelen. Je krijgt bijvoorbeeld gewoon je geld terug als je niet tevreden bent. Dat zal bijna niet het geval zijn met een gigant als NN. Maar het is toch wel fijn om te weten dat er een tevredenheidsgarantie beschikbaar is.

Overstappen

De Nationale Nederlanden autoverzekering online afsluiten kan gemakkelijk en snel. Maak gebruik van de beschikbare opzegservice en je weet zeker dat alles vlekkeloos verloopt. Check ook of je wel daadwerkelijk kunt overstappen. Bij het overstappen ga je na vanaf welke datum je de oude polis kunt opzeggen. Je nieuwe polis zal dan daarop aansluitend ingaan. Je kunt gemakkelijk opzegbrieven vinden via opzeggen.nl.

SchadeVerzekering Inzittenden

In geval van een auto-ongeluk ontvang je een schadevergoeding tot een hoogte van maximaal €1.000.000,- inclusief smartengeld. Bovendien zijn alle inzittenden verzekerd voor schade aan bagage en accessoires. De schadeverzekering inzittenden kan binnen het zekerheidspakket van NN tevens uitgebreid worden met de modules verkeersschadeverzekering, verhaalservice autoschade en de ongevallenverzekering inzittenden. Met de NN ‘wat er ook gebeurt’-service is er binnen no-time hulp aanwezig. Daarnaast heb je een vaste schademanager die alles voor je regelt.

Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen

Er wordt een deskundige specialist toegewezen als je uitgebreide rechtshulp nodig hebt. Met de NN rechtsbijstandverzekering ontvang je hulp voor bijvoorbeeld het verhalen van schade, geschillen na een schadereparatie, onderhoud of aankoop, inbeslagname van het rijbewijs, een eventuele waardevermindering van de auto, letselschade en meer. Je kunt een beroep doen op de juridische afdeling voor alle geschillen welke je als autobezitter al dan niet zult hebben.

Verkeersschadeverzekering

Een slimme aanvulling om schade te dekken welke is ontstaan na een vekeersongeval. Het maakt daarbij totaal niet uit wie er schuldig is aan het ongeval. Mocht je een keertje wel een ongeval hebben veroorzaakt, dan ontvang je alsnog een volledige vergoeding. Een slimme dekking dus. De vergoeding ligt op een maximumbedrag van €1.000.000,-.

Voordelen Nationale Nederlanden

Er zijn een aantal voordelen welke op het oog direct naar voren springen. Nationale Nederlanden geeft een sterke signaal af dat al haar klanten gewoon tevreden horen te zijn. En om dat voor elkaar te krijgen gaat NN een stap verder. Je ontvangt als klant gewoon een ijzersterke tevredenheidsgarantie. Dat wil zegen dat je op elk gewenst moment, indien je niet (meer) tevreden bent, de autoverzekering kunt opzeggen. Daarnaast krijg je gewoon je geld teruggestort. Handig toch?

Bevredigend

Dat zijn gewoon erg bevredigende klantvoordelen. NN vindt bovendien dat je polis gewoon betaalbaar moet zijn. De verzekeraar geeft daarom een korting van tot wel 85% premievoordeel. Je no-claimkorting is een handige manier om extra winst te halen uit de verschillende klantvoordelen. Een aanrader! Check het gewoon zelf!


 • Tot maar liefst 85% premiekorting


 • Extra voordeel verzekeren meerdere auto’s


 • Zelfde premiekorting voor tweede gezinsauto


 • Gratis vervangend vervoer


 • NN tevredenheidsgarantie


 • Haal- en brengservice


 • Geen eigen risico herstelnetwerk NN


 • Dagelijks opzegbaar


 • Altijd een vaste schademanager


 • Nieuwwaarderegeling


 • Uitgebreide rechtshulp


 • Aantrekkelijke pakketkorting


 • 24/7 hulpservice in binnen- en buitenland


 • Verhaalservice autoschade


 • Gemakkelijk en snel online aanvragen


 • Keurmerk klantgericht verzekeren

Rijke geschiedenis

Nationale Nederlanden werd begin jaren ’60 gevormd na een fusie tussen twee financiële reuzen. De Nederlanden van 1845. En De Nationale Levensverzekerings-Bank. Een recentere fusie – in de jaren ’90 – zorgde ervoor dat NN voortaan deel uitmaakte van de ING Groep. Inmiddels is die samenwerking alweer verleden tijd.

Nationale Nederlanden is met ruim 6000 medewerkers en ruim 5.000.000 klanten één van de grootste verzekeraars van Nederland. Consumenten kunnen zich aansluiten via gevolmachtigde verzekeringsagenten, gespecialiseerde accountmanagers, onafhankelijke adviseurs, banken, telefonisch of natuurlijk gewoon eenvoudig online. Door op een slimme manier gebruik te maken van verschillende distributiekanalen, mogen steeds meer Nederlanders zich verwelkomen als klant. En groeit het klantenbestand van NN steeds verder uit. Bovendien worden er naast verzekeringen ook andere financiële diensten, bancaire producten en oudedagvoorzieningen aangeboden. Een topbedrijf dus met een rijke geschiedenis.

Lees hier meer over de rijke geschiedenis van NN.