InShared voordelen

We all benefit. InShared geeft iedere consument de gelegenheid om geld te verdienen met een veilig rijgedrag. Geen schade gereden? Dan krijg je lekker een geldbedrag op je rekening teruggestort. Profiteer ook.

 • Aantrekkelijke voordelen
 • Gratis vervangend vervoer
 • Beloningspunten opsparen
 • Dagelijks opzegbaar
 • Top-notch klantenservice
InShared

Nieuwe polis InShared autoverzekering

What you see is what you get. Je betaalt het premiebedrag welke je daadwerkelijk ziet bij het berekenen van de premie. Er zijn geen bijkomende kosten. Je kunt er dus van uitgaan dat de verzekeraar geen ‘verborgen kosten’ in rekening zal brengen. Alle bedragen zijn inclusief assurantiebelasting. Voor het aanmaken van een nieuwe polis kun je eenvoudig de autoverzekering online afsluiten. Er worden dus totaal geen polis-, administratie-, prolongatie, of andere kosten in rekening gebracht. InShared. We all benefit.

Overstappen naar InShared

De verzekeraar heeft een handige opzeghulp voor klanten die geen zin hebben om zelf hun oude polis op te zeggen. Je kunt bij het overstappen gebruik maken van kant-en-klare opzegbrieven. Deze print je gewoon uit. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is even de brief ondertekenen. Voor klanten die zelfs daar geen zin in hebben heeft InShared een stukje extra klantenservice. Er wordt uitgezocht wat de eerst mogelijke opzegdatum is. Je oude polis wordt dan kosteloos opgezegd. Je nieuwe polis gaat dan per eerst mogelijke datum in bij InShared.

Inzittendenverzekering

De verzekeraar vergoed alle geleden schade als passagiers gewond raken na een ongeluk. Ook als er schade is ontstaan aan persoonlijke spullen. Alle geleden schade wordt tot een maximum van €1.000.000,- vergoedt.

Pechhulp

Op alle plekken in het land kun je 24/7 gebruik maken van de InShared pechhulp. De verzekeraar werkt hiervoor samen met EuroCross. In het buitenland kun je ook voor je huurauto gebruik maken van de pechhulpservice. Er wordt ook hulp geboden bij minder serieuze gevallen. Ben je bijvoorbeeld je autosleutels kwijtgeraakt? Of even helemaal vergeten te tanken? Ook dan wordt er hulp geboden. Zelfs tot aan de voordeur, mocht dat nodig zijn.

Bandenbundel

Met de InShared bandenbundel krijg je voor een ontzettend laag bedrag per maand heel veel terug. Voor maar slechts €1.32,- p/maand (één euro en tweeëndertig cent) profiteer je van de volgende voordelen. Gratis zomer- en wintercheck, nieuwe banden voor de helft van de prijs, gratis reparatie van lekke banden, tot 2 jaar na aankoop ontvang je nieuwe banden na schade, tweede band meeverzekerd, alle banden worden 2x per jaar verwisseld en hoge kortingen voor opslag en montage van alle autobanden.

Voordelen InShared autoverzekering

Klanten van InShared hebben een unieke verzekeraar die verschillende voordelen met zich meebrengt. Het meest unieke is de mogelijkheid om een deel van de premie terug te verdienen. Vooral als klanten zich aan verschillende punten houden. Je spaart dan beloningspunten op. Aan het eind van het jaar wordt er gecheckt hoeveel punten je hebt opgespaard. Alle beloningspunten worden omgerekend naar een geldbedrag. Heb je netjes een verantwoord rijgedrag behouden? Dan kan dat bedrag zeker wel winstgevend oplopen. Je krijgt dat bedrag vervolgens netjes op je rekening teruggestort.

De InShared autoverzekering biedt een ruime dekking. Daarnaast profiteer je van voordelen als een aanschafwaardevergoeding, gratis vervangend vervoer, beloningspunten, medische kosten voormeeverzekerde huisdier(en). En als je niet meer tevreden bent. Dan kun je simpelweg de polis dagelijks opzeggen. Handig toch?


 • Aanschafprijs van je auto vergoedt


 • Milieuvriendelijk schadeherstel


 • Snel hulp bij autoschade


 • Gratis vervangend vervoer


 • Medische kosten huisdier gedekt


 • Dagelijks opzegbaar


 • Gratis verzekering door Beloningspunten

Wie is InShared?

InShared is een redelijk nieuwe online verzekeraar. Desalniettemin behoort InShared al tot de betere verzekeraars. Met Achmea als rugsteun heeft de verzekeraar alle kennis en middelen om haar klanten van de beste hulp te voorzien. Oprichters Felix Tenniglo en Herberth Samsom vonden dat het verzekeren van particulieren anders moest. Door een slimme manier van werken toe te passen konden zij bewerkstelligen dat een hoop bedrijfskosten compleet verdwenen.

Inmiddels hebben de oprichters het bedrijf veralten. Desondanks blijft InShared doorgaan op de ingeslagen weg. Opvolgster Fleur Dujardin vindt het dan ook een eer om deze innovatieve speler naar de volgende fase te brengen. InShared blijft innoveren. Als internetverzekeraar worden er bovendien veel minder kosten gemaakt. Hierdoor valt de premie logischerwijs veel lager uit. Na een jaar van weinig schades kan de premie zelfs tot maar liefst een kwart lager uitvallen dan bij andere verzekeraars.

In de korte jaren sinds haar bestaan heeft InShared geschiedenis geschreven. Er wordt duidelijk aangegeven dat een verantwoord en schadebeperkend gedrag wordt beloond. Door een slimme systeem van beloningspunten te hanteren, kunnen klanten een deel van de premie terugverdienen. Niet alleen in de vorm van een lage premie, maar ook daadwerkelijk een geldbedrag op de rekening teruggestort krijgen. Lekker toch?