Delta Lloyd voordelen

Update: Delta Lloyd gaat verder onder Nationale Nederlanden.

Profiteer van een premievoordeel van tot maar liefst 80% minder betalen. Zelfs nieuwe klanten kunnen direct profiteren. Starters ontvangen namelijk meteen een premievoordeel van 60% korting. Check het zelf!

 • Tot 80% minder betalen
 • Ook voor duurdere auto’s
 • Geen hoger eigen risico
 • Polis op maat samenstellen
 • Aanschafwaarderegeling
Delta Lloyd

Nieuwe polis aanmaken bij Delta Lloyd?

Update: Delta Lloyd gaat verder onder Nationale Nederlanden.

Je kunt eenvoudig een nieuwe polis online aanvragen. Het aanmaken van de polis brengt geen kosten met zich mee. Dit is een vooraf gestelde bepaling. Met de bedoeling om de dienstverlening in het voordeel van de klant te behouden.

Eigen risico

Het eigen risico mag zelf ingesteld worden. Je kunt deze instellen op een hoogte van €150,-, €300,- of €450,- aan eigen bijdrage. Door op een slimme manier gebruik te maken van verschillende aanvullende modules hoef je in veel gevallen geen eigen risico te betalen. Bovendien heb je bij de basis WA dekking eveneens geen eigen risico.

Contracttermijn

De verzekeraar werkt wel met een contractperiode. Deze kun je eenvoudig terugvinden op het polisblad. In de regel staat deze vastgesteld op een termijn van 1 jaar. De verzekeraar geeft aan dat er na de contractperiode een mogelijkheid is om de polis dagelijks op te zeggen. Je dient dan wel rekening te houden met een opzegtermijn van één maand.

Eenvoudig & veilig overstappen

Overstappen van uw oude aanbieder naar de Delta Lloyd autoverzekering? Ga dan eerst na of de oude polis wel daadwerkelijk opgezegd kan worden. Is dat niet het geval? Of kan dat uitsluitend schriftelijk gedaan worden? Maak dan eenvoudig gebruik van de handige opzegservice. Delta Lloyd werkt samen met opzeggen.nl. Je hoeft dan alleen de naam van je huidige verzekeraar in te voeren. Hierna kun je gemakkelijk een opzegbrief online laten verzenden. Dat bespaart gewoon een hoop tijd en gedoe. Bovendien weet je dan zeker dat het overstappen probleemloos zal verlopen.

WA verzekering

Je auto dient minimaal WA verzekerd te zijn. Dat is een wettelijke verplichting. Zodat er minimaal een vergoeding uitgekeerd kan worden. Voor alle schade die je mogelijk veroorzaakt bij andere verkeersdeelnemers. Bij het afsluiten van de Delta Lloyd autoverzekering kun je kiezen uit verschillende soorten dekkingen. Je bent uitstekend verzekerd tot een maximum van €2.500.000,- per gebeurtenis in geval van materiële schade. En tot een maximum van €6.000.000,- per gebeurtenis in geval van letselschade.

WA Beperkt Casco verzekering

Er zijn verschillende gebeurtenissen waar je extra voor verzekerd bent. Kies je voor de beperkt casco dekking? Dan zijn dat opsommend: schade door brand, schade na autodiefstal, schade door storm of hagel, schade die is ontstaan door een aanrijding met (wilde) dieren en eveneens schade aan alle autoruiten.

WA volledig Casco

De volledig cascodekking – ook wel all-risk verzekering genoemd – doet precies wat je kunt verwachten. Alle schade wordt gedekt. Ook schade die zelf is veroorzaakt aan de eigen auto. Je bent dus verzekerd voor alle punten in de lagere dekkingen. Plus aanvullende schade welke is ontstaan door vandalisme.

Autoverzekering Plus

Heb je behoefte aan een uitgebeidere dekking? Kies dan voor de Delta Lloyd autoverzekering plus. Er zijn verschillende aantrekkelijke voordelen verbonden aan deze dekkingsvorm. Delta Lloyd autoverzekering plus is een uitstekende keuze. Vooral voor duurdere auto’s waar je gewoon meer voor verlangt. Check het gewoon zelf.

Aanvullende dekkingen

Accessoiredekking

Heb je veranderingen aan je auto aangebracht? Bijvoorbeeld een ingebouwde subwoofer met complete audiosysteem? Met de Delta Lloyd accessoiredekking zijn alle spullen verzekerd die nadat je auto de fabriek heeft verlaten erin zijn gemonteerd.

Schadeverzekering voor inzittenden

Als je deze extra dekking heb afgesloten maakt het na een ongeval niet uit bij wie de schuld ligt. De verzekeraar keert een bedrag uit aan de hand van de werkelijke schade. Dit betekent in de regel alle schade als gevolg van een auto-ongeval. Bovendien wordt ook de zaakschade vergoedt. Simpelweg gezegd komt dit neer op materiële schade aan bijvoorbeeld de bagage.

Pechhulp Nederland

Alle schade wordt ter plekke verholpen. Als dit niet direct mogelijk is wordt je auto naar de dichtstbijzijnde dealer, garage of een adres naar keuze vervoerd. Alle passagiers worden thuisgebracht en je ontvangt een vervangende auto voor een vooraf gestelde termijn. Met deze dekking kun je op elke plek in Nederland rekenen op hulp bij autoschade.

Rechtsbijstanddekking Verkeer

Juridische kosten als gevolg van een conflict zijn verzekerd. Je kunt erop vertrouwen dat alle juridische zaken op een professionele manier worden behandeld. Is de tegenpartij schuldig? De kosten worden dan vergoedt. En je krijgt daar alle ondersteuning bij.

Ongevallendekking voor inzittenden

Met deze dekking zijn alle inzittenden verzekerd. Als er na een auto-ongeluk blijvend letsel of zelfs een sterfgeval voorkomt, dan wordt er een vergoeding uitgekeerd. Het maakt in deze niet uit bij wie de schuldvraag ligt.

Alle klantvoordelen

Het afsluiten van de Delta Lloyd autoverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. Nieuwe klanten ontvangen direct een premievoordeel van 60%. Zelfs als je nog helemaal geen schadevrije jaren hebt opgebouwd. Ideaal voor nieuwe klanten die geen schadevrije jaren hebben. Daarnaast loopt je no-claimkorting op tot maar liefst 80% premievoordeel. Ook startende autorijders profiteren van extra voordelen. De verzekeraar geeft aan dat starters namelijk geen hoger eigen risico betalen. Hetzelfde geldt voor autobezitters van voertuigen met een hogere cataloguswaarde. Om alle voordelen even op te sommen. Nieuwe klanten profiteren van het volgende:


 • Direct 60% premievoordeel


 • Tot 80% extra no-claimkorting


 • Tweede gezinsauto met korting verzekeren


 • Hoogte eigen risico zelf bepalen


 • Geen hoger eigen risico voor duurdere auto’s


 • Geen hoger eigen risico voor starters


 • Gunstige regelingen


 • Nieuwwaarderegeling


 • Aanschafwaarderegeling


 • Polis op maat samenstellen


 • Vervangend vervoer


 • Winstgevende pakketkorting

Geschiedenis Delta Lloyd

Delta Lloyd werd in de jaren ’60 van de vorige eeuw gevormd. Na een fusie tussen De Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen en de Amsterdamsche Maatschappij van Levensverzekeringen N.V. (Amstleven). Deze begonnen in 1967 een samenwerking onder een nieuwe naam. Voortaan werd het bedrijf Delta genoemd. Na wederom een fusie – eind jaren ’60 – met Nederlandsche Lloyd (Nedlloyd ), werd Delta voortaan Delta Lloyd genoemd. Na verschillende strategische fusies, overnames en slimme partnerships, werd de huidige Delta Lloyd Groep gevormd.

Door op een uiterst verfijnde manier zaken aan de consument te brengen, groeide Delta Lloyd snel uit tot één van de meest succesvolle financiële instellingen. Binnen de Nederlandse markt worden consumenten via verschillende mediakanalen bereikt. Het productenpakket bedraagt daarnaast ook bancaire diensten. En er is bovendien activiteit binnen de vastgoedmarkt. Als financiële dienstverlener mag Delta Lloyd zich dan ook met recht één van de meest succesvolle financiële dienstverleners van Nederland noemen. Delta Lloyd blijft onverzwakt doorgaan op de ingeslagen weg. Dat gebeurt vanaf eind 2016 nu onder leiding van de NN group.