Centraal Beheer

Veel Nederlanders zijn al op een of andere manier betrokken bij Centraal Beheer. De meesten kennen CB vooral van reclames als: ‘Even Apeldoorn bellen’.

  • Geen eigen bijdrage ruitreparatie
  • Tot 75% no-claimkorting
  • Zelf eigen risico bepalen
  • Collectief premievoordeel
Aanbieders

Centraal Beheer autoverzekering

Een nieuwe autoverzekering afsluiten bij Centraal Beheer gaat eenvoudig en snel. Je kunt gemakkelijk kiezen uit verschillende dekkingen. Voor het aanmaken van een nieuwe polis worden er bij de verzekeraar geen extra poliskosten in rekening gebracht. Ook bij het verlengen van een bestaande polis worden er geen prolongatiekosten in rekening gebracht. Voor het aanmaken van een nieuwe polis hoef jij je dus geen zorgen te maken over bijkomende administratiekosten. Bereken vrijblijvend je premievoordeel.

Overstappen zonder gedoe

Je kunt direct je premie berekenen en gemakkelijk online overstappen. Vul een aantal gegevens in zoals je naam, adres en woonplaats. Eventueel ook de naam je werkgever. Je krijgt dan onmiddellijk te zien welke voordelen er mogelijk zijn. Mocht je werkgever een collectieve afspraak met de verzekeraar hebben, dan ontvang je een extra premievoordeel bij het overstappen.

DIEFSTAL EN INBRAAK

Bij diefstal van de auto bent je verzekerd van een vergoeding die gelijk staat aan de aanschafprijs. Je kunt er dan van uitgaan dat je minimaal een soortgelijke voertuig zal kunnen aanschaffen. In geval van inbraak in je auto betaalt de verzekeraar alle schade die is aangericht. Voor diefstal van uw accessoires – welke aan, op of in de auto zijn gemonteerd – zoals de autoradio, trekhaak, cd-speler etc, wordt de schade eveneens vergoedt. Ook accessoires zijn meeverzekerd. Voor diefstal van bagage ontvangt je een vergoeding tot € 250,-

AANRIJDING EN VANDALISME

Je bent verzekerd van hulp bij autoschade na een aanrijding. Of als er door vandalisme schade aan de auto is ontstaan. Als je in geval van een aanrijding zelf de veroorzaker bent, dan wordt je eveneens bijgestaan door de verzekeraar. Is er door vandalisme schade ontstaan aan je voertuig? Of misschien zelfs schade waardoor de auto helemaal total loss is? Dan ontvangt je een vergoeding gelijkwaardig aan de aanschafprijs. Voor reparaties kun je eenvoudig het schadeherstelnetwerk van de verzekeraar raadplegen. De rekening wordt dan vooraf betaald.

ONGEVALLENVERZEKERING INZITTENDEN

Alle inzittenden zijn goed verzekerd in geval van een ongevalssituatie. De verzekeraar keert in zo’n geval een bedrag uit in. Om over te gaan tot een vergoeding maakt het in deze niet uit waar de schuld ligt. Lees de polisvoorwaarden voor meer informatie.

SCHADEVERZEKERING INZITTENDEN

Alle bijkomende kosten worden door de verzekeraar vergoedt. Dit kunnen kosten zijn die bijvoorbeeld niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed worden. Of bijvoorbeeld ook het inkomen, mocht je als gevolg van een ongeval even tijdelijk niet meer kunnen werken.

PECHHULP BINNEN- EN BUITENLAND

Je bent verzekerd van professionele hulp in geval van pech. De auto wordt ter plekke gerepareerd. Als dit niet mogelijk is wordt er vervagend vervoer geregeld. In het buitenland wordt er gezocht naar de beste oplossingen voor de klant. Zo wordt er bijvoorbeeld een nieuwe huurauto of extra overnachting in een hotel geregeld als dat nodig is.

BRAND, STORM EN NATUUR

Je bent verzekerd voor schade veroorzaakt door onder andere: brand, hagel of stormbuien, kortsluitingen, blikseminslagen en botsingen met overstekende dieren. In geval van total loss ontvangt je een vergoeding tot € 50.000,-

NO-CLAIMBESCHERMER

Bescherm je premiekorting die door de jaren heen zijn opgebouwd. Met de no-claimbeschermer blijft je no-claimkorting van kracht. Het maakt niet uit hoe hoog de schade is welke geclaimd wordt. Je kunt ieder jaar weer 1 schade claimen zonder dat je premiekorting hierdoor negatief wordt beïnvloedt.

RUITSCHADE

De kosten voor schade aan de ruitem wordt vergoed. Voor een complete vervanging worden de totale kosten vergoed. Je hoeft dus geen eigen bijdrage te betalen. Ook als je wel een eigen risico hebt gekozen.

VOORDELEN CENTRAAL BEHEER AUTOVERZEKERING

Nieuwe klanten ontvangen bij het overstappen naar de Centraal Beheer autoverzekering verschillende aantrekkelijke premievoordelen. De premiekosten kunnen direct lager als je werkgever afspraken heeft met de verzekeraar. Je profiteert dan direct van een collectief premievoordeel. Check via de website of ook jouw werkgever is aangesloten.

Daarnaast kun je een extra premievoordeel ontvangen voor het aanmelden bij het schadeherstelnetwerk van de verzekeraar. Je hoeft daar helemaal niets extra voor te doen. Je geeft in geval van een schade eenvoudig door dat je gebruik wilt maken van de schade-experts binnen het herstelnetwerk. Tenslotte kun je van een lagere premie profiteren als je verantwoord aan het verkeer deelneemt. je ontvangt dan ieder jaar weer een premiekorting als er geen schade is gereden. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 75% premiekorting. Check direct alle voordelen van de Centraal Beheer autoverzekering.

CENTRAAL BEHEER TOEN EN NU

Centraal Beheer werd opgericht in 1909 te Amsterdam. Destijds begon de verzekeraar als een kleine speler die werkgevers de mogelijkheid gaf zich te verzekeren. Na een slimme strategieverandering – rond de jaren ’50 -’70 – werd Centraal Beheer één van de eerste verzekeraars die succesvol verzekeringen aan particulieren aanbood. Voorheen waren het voornamelijk werkgevers en rijkere particulieren die zich verzekerden.

De ‘gewone Nederlander’ kon zich door deze succesvolle aanpak nu ineens ook verzekeren. Door het toepassen van een direct writer-strategie werd het succes van CBA alsmaar groter. Centraal Beheer verloor nooit uit het oog wat de klant verlangde. Tegenwoordig is de verzekeraar vooral bekend van vermakelijke TV- en internetreclames als ‘Even Apeldoorn Bellen’. Ook staat zij bekend als één van ’s lands betrouwbaarste verzekeringsmaatschappijen.

Centraal Beheer is hedendaags volop bezig haar concentratie te verrichten naar het ‘virtuele veld’. Hierdoor zal naar er verwachting – wederom – een sterke strategieverandering doorgevoerd worden. De consument kan online inmiddels al uitstekend terecht bij de verzekeraar. Centraal Beheer houdt hiermee het belang van de consument onverminderd centraal. En dat blijft ook zo.