Aegon voordelen

Met een Aegon autoverzekering kun je zonder zorgen de weg op. Je kunt 24/7 rekenen op hulp bij autoschade. Profiteer direct van alle premievoordelen en vergelijk vrijblijvend je premiekosten.

 • 24/7 gratis pechhulp
 • Gratis leenauto tijdens reparatie
 • Modules flexibel aanpassen
 • Snelle schadeafhandeling
 • Tot maar liefst 80% voordeel
Aegon

Aegon autoverzekering afsluiten

Bij het online afsluiten van de Aegon autoverzekering worden er éénmalige poliskosten ter hoogte van € 6.05,- in rekening gebracht. Dat is inclusief assurantiebelasting. De nieuwe verzekering gaat in nadat je een bevestiging hiervan hebt ontvangen. Het polisblad ligt in de regel binnen 3 werkdagen in je brievenbus. Zodra je na de wettelijke afkoelperiode van 14 dagen bedenktijd akkoord gaat, dan gaat de nieuwe autoverzekering in.

Met Aegon kun je met een gerust hart de weg op. Je kunt 24/7 rekenen op pechhulp onderweg. Maak een geïnformeerde keuze en vergelijk vrijblijvend alle premiekosten. Check het gewoon even zelf!

Overstappen naar Aegon

Maak gebruik van de opzegservice en zeg zonder gedoe je oude autoverzekering op. Weet je wel zeker of je kunt overstappen? Misschien eventueel een opzegtermijn bij je huidige verzekeraar? Maak gewoon gebruik van de opzegservice. Je kunt direct online de Aegon autoverzekering afsluiten. Geef aan per wanneer de autoverzekering in moet gaan en binnen 3 werkdagen ontvangt je het polisblad met een bevestiging.

Maak je wel gebruik van de opzegservice? Je weet dan zeker dat alles vlekkeloos verloopt tijdens het overstappen. Vergelijk vrijblijvend de goedkoopste autoverzekeraars.

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

De wettelijk verplichte WA dekking dekt uitsluitend schade die je met jouw auto aanbrengt aan anderen. Voor schade aan het eigen voertuig is een aanvullende dekking nodig.

WA+ beperkt casco

Je bent verzekerd voor schade die ook aan jouw auto ontstaat. Dit kan schade zijn als gevolg van een stevige storm, flinke hagelbuien, brand, loslopende dieren, ruitbreuk of diefstal. Check je polisvoorwaarden voor alle punten.

WA+ uitgebreid casco

Voor een extra dekking tegen schade is de uitgebreide casco dekking (allrisk) een uitstekende keuze. Je bent verzekerd voor schade als gevolg van bijvoorbeeld een miscalculatie bij het parkeren, vandalisme en schade dat is ontstaan door slippen. Pechhulp in het buitenland is inbegrepen in deze uitgebreide dekking van de Aegon autoverzekering.

Nieuwwaarderegeling

Je ontvangt tot maar liefst 1 jaar lang de nieuwwaarde van de auto bij diefstal of total loss. Profiteer van deze regeling en je weet zeker dat je een gelijkwaardige voertuig kunt kopen.

Vervangend vervoer

Na schade wordt er eerst geprobeerd de auto te repareren. Is dat niet direct mogelijk? Dan ontvang je vervangend vervoer. Je blijft dus hoe dan ook mobiel. Wel zo handig toch?

Hoge korting tot 80%

Je korting kan oplopen tot maar liefst 80% voordeel op alle premiekosten. Aegon maakt het winstgevend voor alle klanten die houden van geld besparen. Check het gewoon zelf.

Schadekosten hoef je niet voor te schieten

Aegon regelt alle kosten na schade. Je hoeft dus niet eerst een bedrag voor te schieten. Check alle voordelen van de Aegon autoverzekering.


 • Tot maar liefst 80% premievoordeel


 • Gratis haal- en brengservice


 • 24/7 gratis pechhulp onderweg


 • Professionele herstelservice


 • Nieuwwaarderegeling


 • Aanschafwaarderegeling


 • Kosten schadeservice worden betaald


 • Autoverzekering op maat samenstellen


 • Modules flexibel aanpassen


 • Vervangend vervoer bij autoschade


 • Snelle schadeafhandeling


 • Accessoires meeverzekerd

Aegon heeft de toekomst

Aegon is een beursgenoteerd bedrijf die actief is in de financiële dienstverlening. Er zijn bedrijfsafdelingen in meer dan 20 landen verspreid over verschillende continenten. Het bedrijf ontstond na een fusie in 1983 tussen AGO en ENNIA. De naam Aegon is een acroniem van de 5 rechtsvoorgangers van AGO en ENNIA. AGO werd in 1968 gevormd door een fusie tussen: Algemeene Friesche (1844), Groot-Noordhollandsche (1845) en de Olveh (1879). En ENNIA werd ingebonden door een fusie tussen: Eerste Nederlandsche (1882) en de Nilmij (1859).

Met een rijke geschiedenis van de 5 rechtsvoorgangers is het niet zo gek dat Aegon een miljardenomzet heeft. Plus een klantenaantal van ruim 50 miljoen consumenten wereldwijd. De afzetmarkt omvat zowel de particuliere- alsook de zakelijke sector. Door slim gebruik te maken van verschillende distributiekanalen kan Aegon een groot publiek bereiken, zonder al teveel extra kosten. Zo was het bedrijf de eerste die verzekeringen via Facebook aanbood. Klanten konden eenvoudig met hun Facbook profiel een aantal vragen invullen en simpelweg een nieuwe verzekering afsluiten. Inmiddels heeft Aegon nog lang niet al haar pijlen afgeschoten. Met een groot deel van Azië dat nog veroverd moet worden, kan de toekomst er rooskleurig uitzien voor de van oorsprong Nederlands bedrijf.