ABN AMRO voordelen

Overzichtelijk alle verzekeringen en bankzaken vanaf één plek regelen? Login en regel alles gemakkelijk online. Bestaande klanten profiteren van extra premievoordelen. De verzekeraar checkt bovendien geheel kosteloos of je dubbel verzekerd bent. Dat is wel zo handig. Laat het direct even checken en profiteer.

 • Tot 80% premievoordeel
 • Winstgevende pakketkorting
 • 24/7 Hulpdienst
 • Vervangend vervoer
 • Aankoopbedrag terug
 • Banknr = Polisnummer
 • Nieuwwaarderegeling
ABN AMRO autoverzekering

ABN AMRO autoverzekering vergelijken

ABN AMRO maakt verzekeren leuker. Nooit meer zoeken naar een polisnummer. Je bankrekeningnummer is simpelweg het polisnummer. Dat bespaart een hoop tijd en gedoe. Wel zo handig. Nieuwe klanten profiteren daarnaast van aantrekkelijke premievoordelen. De verzekeraar brengt wel eenmalige poliskosten in rekening. Voor het aanmaken van een nieuwe polis.

Voor hulp bij autoschade word er razendsnel voor je gewerkt. Klanten kunnen rekenen op de expertise en betrouwbaarheid van de verzekeraar. Met een snelle schadeafhandeling is de klant in een oogwenk weer op weg. Dat is gewaarborgd dankzij de mobiliteitsservice. Is het niet direct mogelijk het voertuig ter plekke te repareren? Dan ontvang je binnen 2 uurtjes vervangend vervoer.

Overstappen ABN AMRO autoverzekering

Direct zonder gedoe een nieuwe autoverzekering afsluiten? Maak gebruik van de gratis overstapservice. De verzekeraar zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel de oude polis kunt opzeggen. Nieuwe klanten hoeven daar zelf vrij weinig voor te doen. ABN AMRO ontzorgt volkomen. Waardoor het overstappen geheel moeiteloos verloopt. Geef het eenvoudigweg aan. En de verzekeraar helpt je op weg.

Een nieuwe autoverzekering afsluiten hoort gewoon soepel te verlopen. Hoewel een overstapservice handig is, zijn er toch een aantal punten van belang. Om te beginnen. Zeg de oude polis op zodra eerst een bevestiging binnen is. De nieuwe verzekeraar geeft op korte termijn aan of je polis word geaccepteerd. Pas dan kan het overstappen doorgaan.

WA autoverzekering dekking

De standaard WA autoverzekering dekt uitsluitend schade die met het eigen voertuig is toegebracht. Deze dekkingsvorm wordt het meest gekozen voor oudere auto’s. Deze kun je desgewenst met aanvullende dekkingen uitbreiden. Hieronder een overzicht van alle dekkingsvormen en aanvullingen.

WA Beperkt Casco dekking

Verzekerd voor schade die met het eigen voertuig wordt toegebracht aan anderen. Daarnaast ook schade die ontstaat door de volgende oorzaken. Brand-, storm- en hagelschade, diefstal, inbraak en ruitschade. Accessoires tot een waarde van € 2500 zijn meeverzekerd.

WA Volledig Casco (All Risk)

Meest uitgebreide dekkingsvorm. Ook wel all risk genoemd. Dekt schade welke is toegebracht aan anderen. Ook brand-, storm- en hagelschade, diefstal, vandalisme, inbraak- en ruitschade. Daarop aansluitend. Ook schade die aan het eigen voertuig is aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan blikschade en parkeerdeukjes. Accessoires tot een waarde van € 2500 zijn meeverzekerd.

Aanvullende dekkingen

Rechtsbijstand

Hulp bij het achterhalen van de schuldvraag. En juridische geschillen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met de merkdealer of garage/ BOVAG-bedrijf.

Schadeverzekering inzittenden

Deze aanvullende dekking zorgt voor een garantie in de vorm van een financiële vergoeding. Na letsel en materiële schade van bestuurder en passagiers. Hoogte ligt op een maximaal uit te keren bedrag van € 1.000.000 (1 miljoen) per gebeurtenis.

Ongevallen inzittendenverzekering

Deze aanvullende dekking zorgt eveneens voor een garantie in de vorm van een financiële vergoeding. Het gaat hierbij om overlijden als gevolg van een aanrijding. En blijvende invaliditeit na een ongeval. Maximaal uit te keren bedrag ligt op een hoogte van € 7.500 (overlijden) en € 20.000 (blijvende invaliditeit). In geval van blijvende invaliditeit zijn maximaal 8 personen gedekt.

Nieuwwaarderegeling

In geval van total loss of diefstal is de nieuwwaarde gedekt. Dit geldt uitsluitend voor auto’s met een leeftijd tot 1 jaar. Uitsluitend per ingangsdatum van polisaanvraag. Deze regeling is aan te vullen vanaf type dekking: WA beperkt casco. Desgewenst kan de nieuwwaarderegeling tot maximaal 2 jaar verlengd worden.

Aanschafwaarderegeling

De klant is verzekerd van een vergoeding van het aankoopbedrag in geval van total loss of diefstal. Dit geldt uitsluitend voor auto’s met een maximum leeftijd tot 6 jaar oud. En een cataloguswaarde van maximaal € 75.000 per voertuig. Check de polisvoorwaarden voor meer informatie.

Pechhulpdekking NL

De klant heeft 24/7 recht op hulp bij pech en autoschade onderweg. Zelfs als dat maar een lekke band omvat. Bovendien heeft de klant recht op een vervangende auto als er niet meer verder gereden kan worden.

Pechhulpdekking buitenland

Deze aanvullende dekking geeft recht op hulp bij pech in het buitenland. Denk aan autopech door bijvoorbeeld elektronische of mechanische storingen. Ook voor de pechhulpdekking buitenland geldt het recht op vervangend vervoer. Daarbijkomend is ook het recht op repatriëring van toepassing. Dat geldt voor zowel passagiers, bestuurder alsmede accessoires en bagage.

Voordelen ABN AMRO autoverzekering

Er zijn verschillende – aantrekkelijke – klantvoordelen binnen de ABN AMRO autoverzekering. Met een aantal schadevrije jaren profiteer je al van aantrekkelijke no-claimkortingen. Check het even zelf hoeveel premiekorting jij kunt ontvangen. Hieronder een aantal voordelen van de ABN AMRO autoverzekering.


 • Tot 80% premievoordeel


 • Bankrekeningnummer = Polisnummer


 • Winstgevende pakketkorting


 • 24/7 Hulpdienst noodsituaties


 • Eén aanspreekpunt


 • Vervangend vervoer


 • Aankoopbedrag terug


 • ABN AMRO schadeservice


 • Extra autoregeling


 • Aantrekkelijke no-claimkorting


 • Extra premievoordelen


 • Dagelijks opzegbaar

ABN AMRO, om trots op te zijn

ABN AMRO is een vertrouwd dienstverlener. En behoort tot de betere financiële instellingen van Nederland. Met ruim 6.000.000 (6 miljoen) klanten behoort ABN AMRO dan ook tot de grotere spelers binnen het financiële landschap. Het ontstaan van de dienstverlener is geheel terug te herleiden naar de negentiende (19e) eeuw. In 1824 richtte zijne Koninklijke Hoogheid: Willem I der Nederlanden, de Nederlandsche Handelsmaatschappij op.

Dit werd bij Koninklijk besluit gedaan. Met als doel het bevorderen en bemoedigen van de Nederlandse welvaart. In 1964 vond er een eenwording plaats tussen de Nederlandsche Handelsmaatschappij en de Twentsche Bank. Het werd van toen af aan gedesigneerd als de Algemene Bank Nederland (ABN). Nagenoeg parallel aan deze eenwording was een andere fusie tekenend. Een samenvoeging van de Amsterdamsche- en Rotterdamsche Bank. Deze werden verenigd tot de AMRO bank.

Het hoofdkantoor van de AMRO bank stond bijna 3 decennia aan de Coolsingel 119 in Rotterdam. In teken van de eenwording werd het wapenschild van Amsterdam, gedragen door faun en nimf, pralend geplaatst in de rechtergevelhoek van het gebouw. Het wapenschild van Rotterdam – gedragen door triton en zeemeermin – prijkt aan de linkergevelhoek van het gebouw. Het bankgebouw werd overigens in 1948 opgeleverd. Nadat het hoofdkantoor van de Rotterdamsche Bank – toen nog aan de Boompjes – platgebombardeerd werd tijdens de tweede wereldoorlog.

In 1991 ontstond het hedendaagse ABN AMRO. Na een samenvoeging tussen de AMRO bank en de ABN. Tegenwoordig is ABN AMRO niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dagelijkse leven van velen. Iedere dag versterkt de positie verder. Dat is duidelijk terug te zien in de cijfers en resultaten. Daarnaast beschikt ABN AMRO over één van de meest indrukwekkende en grootste kunstcollecties, buiten museaal bezit. Een verzameling historische objecten. Een unieke erfgoed. Te bewaren voor latere generaties.

Een indrukwekkende collectie kunst en historische objecten.